Directoarea şi contabila s-au luat la bătaie din cauza unui laptop

Directoarea şi contabila s-au luat la bătaie din cauza unui laptop

Scandal mare la o şcoală din Drobeta Turnu Severin! Directoarea şi contabila se acuză reciproc de agresiune! Cea din urmă a sunat la 112 şi s-a dus la spital pentru îngrijiri medicale, după ce, spune ea, şefa ar fi bruscat-o. Directoarea susţine în schimb, că economista a fost violentă şi că nu ar fi la primul conflict de acest fel. Totul a pornit de la laptopul instituţiei.

Este mărturia contabilei de la Şcoala Postliceală Sanitară din Drobeta Turnu Severin. Femeia şi directoarea insituţiei sunt în conflict de câteva luni. La îmbrânceli s-a ajuns din cauza unui laptop, pe care directoarea a mers să îl ia din biroul contabilei. Adevărul ar fi undeva la mijloc

Şirul acuzaţiilor nu se opreşte aici. Directoarea spune că economista lipseşte des la serviciu şi ia laptopul insituţiei acasă. Contabila neagă acuzaţiile şi spune că este trecută uneori absentă chiar dacă e la serviciu. La începutul anului, economista a depus mai multe plângeri penale, legate de felul în care se fac achiziţiile în unitatea de învăţământ.

Acum a mai depus o plângere. Inspectoratul s-a sesizat din oficiu după ce s-a ajuns la îmbrânceli. Atât directoarea cât şi contabila şi-au scos certificat medico-legal după conflict.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt