Desfigurat de o haită de maidanezi

Desfigurat de o haită de maidanezi

Caz şocant în Iaşi! Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost muşcat de o haită de câini maidanezi. Bărbatul mai avea doar câteva sute de metri până acasă, când animalele l-au doborât la pământ. Omul şi-a pierdut şi o ureche. Norocul a făcut ca mai mulţi vecini să îi audă strigătele şi să îl salveze. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Traumatizat, bărbatul de 65 de ani povesteşte cu greu momentele prin care a trecut. Din cauza rănilor grave, provocate de muşcăturile câinilor, va avea nevoie de multe zile de spitalizare. A rămas fără o ureche şi cu cicatrici pe corp pentru restul vieţii. Totul s-a întâmplat când se întorcea acasă, de la fratele său.

Salvarea a venit de la mai mulţi vecini care i-au auzit strigătele. Aceştia l-au dus la spital. Oamenii din zonă se plâng şi ei de câinii tot mai mulţi şi spun că le este frică să mai treacă pe acolo.

După ce a primit îngrijiri, bărbatul a fost transportat la Spitalul de Boli Infecţioase, unde i-a fost administrat vaccinul antirabic.

În zilele următoare, bărbatul urmează să fie supus unor noi intervenţii chirurgicale.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt