De la mască de protecție la mască de carnaval - Prima News

De la mască de protecție la mască de carnaval

În zilele care urmează, în Veneția, masca de protecție nu va mai fi obligatorie. Oamenii vor purta măștile de carnaval! A început carnavalul de la Veneția după doi ani în care evenimentul a fost afectat și lipsit de fast. Piața San Marco a prins din nou viață, iar oamenii spun că acesta este un semn de întoarcere la normalitate. Organziatorii l-au numit Carnavalul Speranței. Peste 80 de mii de oameni au mers să admire spectacolul și măștile extravagante în prima zi. Aproape jumătate dintre ei sunt turiști străini.

Rochiile extravagante, măștile spectaculoase, perucile și costumele parcă desprinse din filme sunt doar o parte dintre atracțiile carnavalului de la Veneția. În Piața San Marco zeci de mii de turiști au mers să admire spectacolul și s-au bucurat de această revenire la normalitate.

Timp de doi ani, din cauza pandemiei, carnavalul a fost lipsit de fast si bcurie Tocmai din acest motiv, anul acesta poartă un nume special-carnavalul speranței. Oamenii și-au cumpărat costume spectaculoase, la care s-a lucrat luni întregi, și-au iesit pe stradă ca turiștii să îi admire.

Carnavalul din Veneția a început se va încheia pe 1 martie.

Total
0
Shares
Total
0
Share