Cum a reacţionat Nadal după ce l-a învins pe Djokovic la Roland Garros

Cum a reacţionat Nadal după ce l-a învins pe Djokovic la Roland Garros

Rafael Nadal a fost vizibil emoţionat la finalul partidei şi parcă nu-i venea să creadă ce a realizat. El a recunoscut că a avut, după cum se aştepta, o misiune extrem de dificilă în faţa lui Novak Djokovic.

”Sunt foarte emoţionat. Pentru mine, e incredibil. Vreau să vă mulţumesc tuturor. Toată lumea ştie cât de important e pentru mine să joc aici. E foarte special pentru mine să fiu aici.

A fost un meci foarte greu, Novak e unul dintre cei mai mari din istorie. E mereu o provocare să joc împotriva lui. Ca să îl baţi pe Novak există o singură metodă, să joci la cel mai bun nivel al tău de la început până la final”, a declarat Rafael Nadal.

"O nouă noapte magică pentru mine, la un nivel neaşteptat. Sunt foarte fericit! Este cel mai important şi special teren din cariera mea (n.r. – despre arena Philippe Chatrier). Cred că m-am descurcat bine şi în franceză (râde). Dragostea venită de la public m-a ajutat enorm. Ne revedem peste două zile, asta cu siguranţă pot s-o spun.”, a mai declarat Rafael Nadal.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt