Reacţii după momentul Babasha şi Chris Martin la Arena Naţională. Ce au spus alţi artişti

Reacţii după momentul Babasha şi Chris Martin la Arena Naţională. Ce au spus alţi artişti
foto: EMagic

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, l-a invitat, la primul concert al trupei de la Bucureşti, pe Babasha, "un artist foarte nou", după cum a spus pe scenă.
Însă, maneaua "Păi Naa" a stârnit huiduieli. Comentariile pe reţelele de socializare au fost diverse, cele mai multe însă au criticat momentul. Artişti, jurnalişti, medici au fost de părere că "este doar muzică", că "nu ne-am făcut de ruşine" şi că "România este străbătută de un rasism profund".
"Suntem şi noi primii la ceva… Primii care au huiduit la un concert Coldplay", au scris oamenii pe reţelele de socializare. "Penibil moment", "Astăzi, fără manele", au recomandat alţii. 
Adrian Despot, despre momentul controversat de la concertul Coldplay: "Cea mai bună pe care am auzit-o e ca "au venit Coldplay şi, în zi de sărbătoare, în loc să prezinte părinţilor soţia noastră, au prezentat amanta!". Live & learn, corporate earthlings, care este cu adevarat valoarea trendului yt si, in general, a mult doritelor cifre pe care le produce un artist de moment în digital, singura unitate de măsură pe care o aveţi la îndemână. Cât despre Babasha, bravo, dude! Să cânţi cum ai făcut-o, în faţa unui stadion care te huiduie, it's so fckn rock'n roll încât n-are cum saă nu fie bine. Ba chiar te invidiez că nu am fost eu în locul tău, să mă scald în oceanul ăla de ipocrizie", a scris artistul, citat de news.ro

Afla mai multe desprecoldplaybabashahuiduieliconcert
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt