Lana Del Rey, Doja Cat, No Doubt, Blur, DJ Snake, pe afişul Festivalului Coachella

Lana Del Rey, Doja Cat, No Doubt, Blur, DJ Snake, pe afişul Festivalului Coachella
foto: Pixabay

Vedeta pop Lana Del Rey, rapperul Doja Cat, cântăreţul Tyler, The Creator, Blur, precum şi francezii DJ Snake şi L'Impératrice vor participa la ediţia din acest an a festivalului Coachella, au anunţat marţi organizatorii, scrie AFP.
Line-up-ul include vedete precum melancolica Lana del Rey şi electrizanta Doja Cat, precum şi staruri rap în ascensiune, americancele Renee Rapp şi Victoria Monet.
După apariţia de anul trecut a cântăreţei belgiene Angele, DJ Snake şi grupul pop/electro L'Impératrice vor trebui să preia locul de pe scena francofonă.
O sarcină dificilă după o ediţie istorică în 2023, în care portoricanul Bad Bunny - pe atunci cel mai ascultat cântăreţ şi rapper din lume - a devenit primul artist hispanic şi latino-american care a fost capul de afiş al evenimentului. Şi în acelaşi an, grupul sud-coreean de K-pop Blackpink a devenit primul grup asiatic care a fost capul de afiş al evenimentului.
Ediţia din 2024 promite revenirea trupei punk americane No Doubt - condusă de Gwen Stefani şi care a atins apogeul în anii 1990 - care va cânta la festival pentru prima dată din 2015.
Saint Levant, un artist de origine palestiniană, franceză, algeriană şi sârbă, şi care locuieşte acum la Los Angeles, va cânta de asemenea la Coachella. El şi-a petrecut copilăria în Gaza înainte ca familia sa să fie nevoită să fugă în Iordania.
 

Afla mai multe desprecoachellafestivalartisti
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt