1,2 milioane de lei încasări pentru "Godzilla x Kong: Un nou imperiu", care a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

1,2 milioane de lei încasări pentru "Godzilla x Kong: Un nou imperiu", care a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend
foto: Pixabay

"Godzilla x Kong: Un nou imperiu" a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 1,2 milioane de lei, după ce a fost văzut în cinematografe de 37.477 de spectatori.

Filmul regizat de Adam Wingard, cu Dan Stevens, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry în rolurile principale, a strâns 194 de milioane de dolari la nivel mondial la lansare. După trei zile de la lansare, este deja al treilea film cu cele mai mari încasări ale anului, după "Dune. Part Two" şi "King Fu Panda 4". 

"Kung Fu Panda 4", cu Jack Black, a coborât pe poziţia a doua, în al treilea weekend de la lansare. Filmul animat a fost văzut de 14.880 de spectatori şi a generat venituri de 391.507 de lei. Producţia a încasat la nivel global 347 de milioane de dolari după patru săptămâni de la lansare. 

"Dune: Partea II" a coborât de asemenea, pe trei, în al cincilea weekend de la lansare, având încasări de 354.674 de lei. La nivel mondial, este cel mai vizionat film, cu 626 de milioane de dolari încasări. 

Debutul weekend-ului, filmul de aventuri "Regele Arthur", cu Mark Wahlberg, s-a clasat pe patru, după ce a fost urmărit de 5.690 de spectatori şi a încasat 166.210 de lei, potrivit datelor cinemagia.ro. 

"Imaculata", horror de Michael Mohan, cu Sydney Sweeney în rol principal, a coborât în top patru locuri, până pe cinci, în al doilea weekend de la lansare. Filmul a avut încasări de 130.160 de lei. 

Afla mai multe despregozillakongimperiubox office
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt