Cronica Cârcotaşilor, premiată la Gala Radar de Media

Cronica Cârcotaşilor, premiată la Gala Radar de Media

Cel mai aşteptat eveniment al anului în media românească, Gala Premiilor Radar de Media, şi-a desemnat câştigătorii într-un super show după doi ani de pandemie. Cronica Cârcotaşilor de la Prima TV, emisiune care scrie an de an istorie în televiziunea din România, a primit premiul pentru cea mai longevivă emisiune de satiră.

La Gala Premiilor Radar de Media, ediţia a 10-a, au fost premiate vedetele preferate, show-urile cele mai urmărite, seriale de succes, dar şi emisiuni de top de pe piaţa media.

Colegii noştri de la „Cronica Cârcotaşilor”, emisiune difuzată miercuri de la ora 20:00 la Prima TV, au primit premiul pentru cea mai longevivă emisiune de satiră. Şerban Huidu, fondatorul „Cronicuţei”, care a devenit un reper în televiziune, a urcat pe scenă alături de colegii săi pentru a primi distincţia.

Ioana Petric, prezentatoarea de la „Cronică” a avut dublu motiv de sărbătoare. A împlinit, în aceeaşi zi în care a primit şi premiul, 32 de ani.

Cronica Cârcotaşilor a ajuns la 23 de ani de emisie şi rămâne la acest moment cea mai longevivă emisiune de satiră din România.

Colegele noastre, Livia Graur şi Marina Niţoiu, au decernat şi ele două dintre distincţiile serii.

În cadrul Galei Premiilor Radar de Media au fost premiaţi 17 câştigători, care au fost desemnaţi prin vot direct exclusiv de către publicul din mediul online.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt