Copil împuşcat din greşeală de un poliţist

Copil împuşcat din greşeală de un poliţist

În goana după un şofer băut şi fără permis, un copil de 13 ani care se plimba pe bicicletă a fost împuşcat din greşeală de un poliţist. Evenimentul care se putea sfârşi tragic a avut loc pe o stradă dintr-o comună tulceană. Suspectul a fost nimerit în gleznă, însă unul dintre cele 10 gloanţe trase a ricoşat din asfalt şi l-a nimerit pe băiat. Ambii au ajuns la spital.

S-a întâmplat sâmbătă seara, la Turcoaia, în judeţul Tulcea. Poliţiştii au tras focuri de avertisment în aer dar şi în direcţia fugarului, după ce bărbatul de 27 de ani a refuzat să oprească la filtrul poliţiştilor.

Şoferul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe de la Brăila.

Nimeni nu ştia de victima colaterală, copilul nimerit în coapsă, lângă abdomen, de un glonţ ricoşat dintr-un stâlp. Sa aflat mai târziu.

Abia atunci tatăl copilului a realizat că e o plagă împuşcată şi a sunat la 112. O ambulanţă l-a transportat la spitalul din Galaţi unde primeşte îngrijiri medicale.

Bărbatul fugar a mai fost cercetat pentru conducere fără permis. Aseara, când a fost capturat, avea o concentraţie de 0,37 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt