Valentin Resmeriţă: La o discuţie cu MikeVigil, fostul şef al Operaţiunilor Internaţionale Antidrog din SUA

Valentin Resmeriţă: La o discuţie cu MikeVigil, fostul şef al Operaţiunilor Internaţionale Antidrog din SUA

Valentin Resmeriţă, actualul candidat la primăria Focşani din partea PNL, a spus într-o postare pe Facebook că a stat de vorbă cu Mike Virgil, fostul şef al Operaţiunilor Inernaţionale Antidrog din SUA.

„La o discuţie amicală cu #MikeVigil, fostul şef al Operaţiunilor Internaţionale Antidrog (#DEA) din Statele Unite ale Americii.

Mike este unul dintre cei mai prestigioşi agenţi antidrog, recunoscut pe plan internaţional pentru activitatea sa în combaterea traficului de droguri. Este, totodată, unul dintre cei care a avut o contribuţie importantă la prinderea multor traficanţi periculoşi, printre care se numără şi El Chapo şi Pablo Escobar.

Discuţiile noastre au fost despre modele de campanii şi acţiuni pro-active de prevenire şi de conştientizare privind pericolele la care se expun cei care consumă substanţe periculoase.
Îi mulţumesc călduros lui Mike pentru că a acceptat propunerea de a colabora şi de a fi consilierul meu pe problematici privind : combaterea drogurilor, combaterea traficului de droguri şi protejarea tinerilor de acest flagel.

Sunt onorat să pot primi sfaturi şi sugestii de la un om cu experienţa recunoscută internaţional, idei care sunt bine venite la nivelul municipiului Focşani şi judeţului Vrancea”, a declarat Resmeriţă.

Afla mai multe desprevalentin resmeriţăpnlfocsani
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt