(PE) Sebastian Burduja a pornit „REVOLUŢIA turcoaz” la Bucureşti

(PE) Sebastian Burduja a pornit „REVOLUŢIA turcoaz” la Bucureşti

Miercuri seara, Piaţa George Enescu a fost scena unui eveniment deosebit organizat de Sebastian Burduja, candidatul PNL pentru Primăria Generală a Capitalei. În faţa unui public numeros, Burduja a lansat „Revoluţia turcoaz”, un eveniment care marchează punctul culminant al campaniei sale electorale. Culoarea turcoaz, aleasă simbolic pentru această campanie, reprezintă angajamentul echipei Burduja faţă de schimbare şi transparenţă în administraţia Bucureştiului.
 
Un apel pentru schimbare
 
„Pe parcursul acestei campanii, am oferit bucureştenilor o alternativă reală. Nu am acceptat ideea că acest oraş trebuie să rămână blocat în nepotisme, risipă de resurse publice şi incompetenţă administrativă, aşa cum am văzut în ultimii opt ani. Revoluţia turcoaz este despre a aduce valorile corecte în centrul guvernării locale — profesionalism, participare civică, transparenţă,” a spus Burduja.
El a adăugat: „Suntem echipa care a fost cel mai aproape de oameni, în stradă, printre bucureşteni, în fiecare zi, de dimineaţa devreme până seara târziu. Cei care au ales să facă parte din această mişcare sunt adevăraţii câştigători. Duminică, vom câştiga Primăria Generală pentru toţi bucureştenii.”
De altfel, un sondaj recent realizat de Jarding Global LLC dezvăluie o competiţie acerbă pentru Primăria Capitalei. Conform rezultatelor, Sebastian Burduja şi Nicuşor Dan sunt umăr la umăr în preferinţele alegătorilor bucureşteni.
Dintre cei care declară că vor merge sigur la vot, 26,4% intenţionează să-l susţină pe Nicuşor Dan, în timp ce 26,2% îl preferă pe Sebastian Burduja. Gabriela Firea se situează pe locul al treilea cu 21%, iar Cristian Popescu Piedone are sprijinul a 16,4% dintre votanţi. 
 
O susţinere puternică
 
La eveniment au participat membri marcanţi ai PNL, lideri din filiale locale şi profesionişti din diverse domenii. Printre aceştia s-au numărat Gabriel Biriş, Rareş Bogdan, Andrei Caramitru, Marian Staş, Ciprian Ciucu, Stelian Bujduveanu, Monica Anisie şi Ionuţ Stroe. Fiecare dintre ei a ţinut discursuri care au subliniat importanţa acestei ultime zile de campanie şi au încurajat electoratul să iasă la vot.
 
O campanie surprinzătoare
 
Sebastian Burduja, deşi a intrat târziu în cursa pentru Primăria Generală, a reuşit să câştige rapid teren printr-o abordare energică şi inovatoare. „Acum câteva săptămâni, nimeni nu ne dădea nicio şansă. Cel mai simplu ar fi fost să renunţăm şi să lăsăm altora această responsabilitate. Dar nu puteam lăsa acest oraş în mâinile celor care l-au dus în haos. Ni se spune că există un vot util – dar acel vot util este pentru viitorul bucureştenilor, nu pentru jocurile politicienilor. Votul util înseamnă să alegem cea mai bună echipă şi planul care aduce rezultate pentru bucureşteni. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul vostru incredibil în această campanie”, a declarat Burduja.
 
Privind spre viitor
 
„Revoluţia turcoaz” este un apel pentru un Bucureşti mai bun, un oraş care să funcţioneze pentru toţi locuitorii săi. Evenimentul de miercuri seară a fost şi un început simbolic al proiectelor pentru schimbare. Pe măsură ce se apropie ziua votului, Burduja şi echipa sa rămân încrezători că eforturile lor vor scoate bucureştenii la vot, ca aceştia vor alege în sfârşit altceva şi că vor aduce o nouă eră pentru capitala României: “Marele Bucureşti, nu Micul Paris”.
 
CMF: 21240015

Afla mai multe despreburdujarevolutieturcoaz
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt