(PE) Dacă eşti de dreapta, pe 9 iunie votează PNL!

(PE) Dacă eşti de dreapta, pe 9 iunie votează PNL!

Nu îţi irosi votul cu cei care nu contează

Partidul Naţional Liberal este marele partid al dreptei româneşti şi parte din cea mai mare familie europeană de dreapta – Partidul Popularilor Europeni.

Dreapta înseamnă pentru Partidul Naţional Liberal apărarea credinţei şi valorilor noastre naţionale, îmbinarea tradiţiilor şi progresului, respectul pentru individ şi valori liberale alături de preocuparea pentru familii şi comunităţi.

Dreapta înseamnă investiţii, spirit antreprenorial şi meritocraţie. Liberalii au demonstrat că ştiu să se bată cu succes pentru politicile de dreapta. PNL a susţinut microîntreprinderile, a apărat cota unică de impozitare şi pilonul II de pensii. Şi va continua să o facă.

Dreapta nu este o etichetă, un slogan sau nume pe o siglă. Dreapta se traduce în fapte şi rezultate concrete pentru fiecare român, pentru familii, pentru comunităţi şi pentru România. Dreapta înseamnă prosperitate şi dezvoltare în comunităţile locale.

Partidul Naţional Liberal a demonstrat acest lucru prin reprezentanţii săi şi la nivel local şi la nivel naţional şi la nivelul Parlamentului European, spre deosebire de alţii care doar se declară de dreapta, dar nu au viziune, nu au proiecte, nu au rezultate.

Municipiile şi judeţele conduse de PNL sunt campioane în absorbţia fondurilor europene şi în cuantumul bugetelor alocate dezvoltării, mărite de la an la an prin folosirea eficientă a banilor europeni. La nivelul anului 2023 judeţele conduse de PNL derulau 52% din valoarea totală a contractelor cu fonduri europene din exerciţiul financiar 2016-2024. 4 judeţe liberale (Ilfov, Constanţa, Iaşi, Cluj) sunt în fruntea topului atragerii de investiţii cu bani europeni.

Dreapta înseamnă ordine, respect pentru legi şi reguli. Zgomotul mediatic şi scandalul nu ţin loc de acţiune. Europarlamentarii liberali au apărat interesele ţării noastre la Bruxelles, în timp ce alţii au votat împotriva majorităţii românilor.

Pe 9 iunie avem de ales între dezvoltare şi stagnare, între seriozitate şi scandal fără rezultate.

Dacă eşti de dreapta, votează candidaţii liberali care au experienţă, sunt serioşi şi au un cuvânt de spus în Europa. Nu îţi irosi votul pe cei care nu vor câştiga şi care nu contează.

Votează PNL!

 

CMF: 41240003

 

Afla mai multe desprevotpnl
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt