Nicolae Ciucă, faţă în faţă cu vechi liberali: M-am întâlnit cu un domn respectabil, cu legitimaţia cu numărul 13 în partid. Vă mulţumim pentru tenacitate şi fidelitate

Nicolae Ciucă, faţă în faţă cu vechi liberali: M-am întâlnit cu un domn respectabil, cu legitimaţia cu numărul 13 în partid. Vă mulţumim pentru tenacitate şi fidelitate

”La Consiliul Naţional am venit cu două chestiuni absolut esenţiale pentru Partidul Naţional Liberal, libertatea şi prosperitatea. Trebuie să venim cu acele decizii şi soluţii prin care să generăm prosperitate”, a afirmat preşedintele PNL la evenimentul seniorilor liberali, Şcoala de toamnă, organizat de organizaţia seniorilor.

Aici a întâlnit unii dintre cei mai vechi membri PNL: "M-am văzut mai devreme cu un respectabil domn care mi-a zis că are legitimaţia cu numărul 13 şi din momentul în care s-a reactivat Partidul Naţional Liberal şi până acum, indiferent de situaţie, indiferent cum s-au petrecut lucrurile, domnia sa nu a părăsit Partidul Naţional Liberal. Vă mulţumim! Vă rog să-l aplaudăm, să-i aplaudăm pe toţi cei care dau dovadă de tenacitate şi de fidelitate."

Prezenţa liderului PNL printre persoanele vârstnice coincide cu ziua în care intră în vigoare iniţiativa PNL de creştere a pragului de neimpozitare a pensiilor mici, de la 2.000 la 3.000 de lei, inclusiv pentru pensionarii din sistemul de ordine şi siguranţă publică şi armată.

Prosperitatea este ceea ce avem în buzunar, nu se regăseşte în vorbe şi promisiuni, le-a spus Ciucă vârstnicilor prezenţi la întâlnire. Şi a vorbit despre angajamentul PNL de a respecta seniorii, astăzi, de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice.

”La mulţi ani, astăzi, cu ocazia zilei internaţională a persoanelor de vârsta treia seniorilor. Noi trebuie să vă spunem La mulţi ani în fiecare zi. Ori de câte ori ne întâlnim, trebuie să vă spunem la mulţi ani, să vă urăm multă sănătate, viaţă lungă, bucurie şi fericire alături de toţi cei dragi dumneavoastră şi, mai ales, noi să vă arătăm cât de mult vă preţuim”, a spus Nicolae Ciucă.

Ciucă este convins că măsurile PNL pentru mediul de afaceri, din guvernele conduse de PNL, dar şi cele actuale, cum este planul de reindustrializare a României, au fost decisive în economie şi în viaţa vârstnicilor României.

”În anul 2022 investiţiile străine directe au fost de 10,4 miliarde. Anul acesta, valoarea investiţiilor străine este abia de 3 miliarde euro. Toate acestea au impact în economie”, a subliniat liderul PNL.

Despre candidatura sa la alegerile prezidenţiale, pentru care şi seniorii strâng semnături în aceste zile, Nicolae Ciucă le-a mărturisit celor din sală că nu îi place să se laude sau să vorbească despre el, ci preferă să lase faptele să vorbească despre el şi misiunile pe care şi le-a asumat pentru România: ”Vă pot spune atât, că tot ceea ce am realizat într-o carieră, am făcut-o cu pasiune, cu dăruire, cu convingere. Exact cum sună abordarea noastră, a Partidului Naţional Liberal: pentru familie, pentru comunitate, pentru ţară.” 

”Pentru mine cel mai important este să gestionăm pacea, oameni buni. Noi trebuie să ne îngrijim de pace, nu de război”, a afirmat Ciucă, referindu-se la experienţa sa militară. Iar pacea cere eforturi personale şi la nivel de stat. Acesta spune că este nevoie să fim uniţi, este nevoie de dragoste şi empatie, chestiuni care ne redau fibra noastră, pe care o regăsim încă o dată în cultură, în tradiţii. 

”Haideţi să facem în aşa fel încât să vedem cât mai departe şi să reuşim ca prin toată mobilizarea noastră şi prin tot ceea ce putem noi să facem de aici înainte, să asigurăm ţării libertatea, identitatea noastră, a Partidului Naţional Liberal, şi prosperitatea, pentru că doar aşa putem să ne lăsăm ţara copiilor şi nepoţilor noştri spre un viitor mai bun decât ceea ce am trăit noi”, şi-a încheiat Nicolae Ciucă discursul la Şcoala de Toamnă a seniorilor liberali.

(Comunicat de presa)

Afla mai multe despreciucasenioriliberali
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt