Dan Motreanu: Vom accelera demersurile pentru atragerea investitorilor în judeţ

 Dan Motreanu: Vom accelera demersurile pentru atragerea investitorilor în judeţ

Dan Motreanu spune că PNL va continua atragerea de fonduri europene şi investiţii pentru Giurgiu.

”Cetăţenii din judeţul Giurgiu au ales proiectele PNL, au ales dezvoltarea, au ales prosperitatea. PNL a câştigat preşedinţia CJ Giurgiu, primăria municipiului Giurgiu şi primăriile din alte 43 de localităţi din judeţ.

Rezultatul ne onorează, ne responsabilizează, ne obligă. Le mulţumim şi ne continuăm proiectele. La fel ca în ultimii patru ani, vom lupta pentru a pune în practică proiectele anunţate în campanie.

Vom continua să atragem fonduri UE şi naţionale pentru proiecte, vom accelera demersurile pentru atragerea investitorilor în judeţ. Am spus că judeţul Giurgiu va depăşi media naţională în următorii şase ani şi nu era o declaraţie de campanie, este viziunea noastră pentru judeţ.

A fost vorba de mai mult decât de o luptă între partidele politice. A fost un vot care a arătat că locuitorii din Giurgiu resping categoric întoarcerea la un model de conducere din trecut, care a însemnat subdezvoltare, indiferenţă şi sărăcie. 
Această victorie trebuie concretizată prin realizarea proiectelor serioase şi oneste, care să ducă la o viaţă mai bună pentru fiecare giurgiuvean.

Am spus foarte clar că dezvoltarea judeţului trebuie să fie una integrată. Ne-am prezentat cu o echipă de candidaţi pentru primării compusă din oameni dedicaţi, din oameni care să se integreze în efortul de la nivelul întregului judeţ.

Toma Petcu are experienţa necesară pentru a face performanţă la conducerea Consiliului Judeţean şi are şi majoritatea care să-i voteze proiectele. Cetăţenii au validat eforturile uriaşe ale lui Adrian Anghelescu şi ale echipei PNL de a evita falimentul Primăriei Giurgiu, din cauza datoriilor lăsate de PSD. Urmează patru ani în care va pune în aplicare proiectele pentru municipiu.

Viziunea noastră despre dezvoltarea integrată a fost acceptată de cetăţenii judeţului, cel mai bune exemplu fiind victoria tânărului Adrian Gâjâilă în lupta pentru Primăria Mihăileşti”, a declarat Dan Motreanu pe facebook.

 

Afla mai multe despremotreanugiurgiupnl
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt