Clotilde Armand vrea rezilierea contractului cu Romprest

Clotilde Armand vrea rezilierea contractului cu Romprest

Scandalul gunoaielor din Sectorul 1 ajunge la…episodul 3. După ce o altă firmă, decat Romprest, a fost contractată pentru strângerea gunoaielor pe perioada stării de alertă, Clotilde Armand spune că, de mâine, ar putea plăti o companie nouă care va face acest lucru. A treia! De asemenea, îi acuză pe consilierii PNL că nu îi dau mandat să acţioneze în instanţă Romprest. Consilierii PNL spun că vor face acest lucru, însă doar în condiţii legale, care să nu le aducă prejudicii.

Brai-Cata, firma de salubritate contractată vineri de Armand Clotilde pentru a face curăţenie în sector în perioada stării de alertă, îşi va încheia activitatea în câteva zile. Şi asta pentru că primarul Sectorului 1 va organiza o licitaţie pentru a contracta o altă firmă de salubritate, a treia, care să strângă gunoaiele în zilele care au mai rămas din starea de alertă.

Brai Cata a primit 62.900 de lei pentru a strânge 100 de tone de gunoi. Numai că locuitorii din Sectorul 1 nu văd o schimbare.

Supăraţi, mai mulţi cetăţeni strâng semnături pentru a o demite pe Clotilde Armand.

Clotilde Armand vrea rezilierea contractului cu Romprest, care este valabil 25 de ani. Consiliul Local trebuie să îi dea mandat ca să poată acţiona în instanţă.

PNL îi va da mandatul, dar impune mai multe condiţţii. Una ar fi să respecte contractul cu Romprest până la o decizie definitivă a instanţei.

Romprest a câştigat deja un proces împotriva lui Clotilde Armand prin care acuză că Primăria nu a plătit facturile. 8 milioane de lei trebuie să recupereze firma de la primărie, iar executarea silită a fost deja demarată

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt