Clotilde Armand vrea rezilierea contractului cu Romprest - Prima News

Clotilde Armand vrea rezilierea contractului cu Romprest

Profit.ro

Scandalul gunoaielor din Sectorul 1 ajunge la…episodul 3. După ce o altă firmă, decat Romprest, a fost contractată pentru strângerea gunoaielor pe perioada stării de alertă, Clotilde Armand spune că, de mâine, ar putea plăti o companie nouă care va face acest lucru. A treia! De asemenea, îi acuză pe consilierii PNL că nu îi dau mandat să acționeze în instanță Romprest. Consilierii PNL spun că vor face acest lucru, însă doar în condiții legale, care să nu le aducă prejudicii.

Brai-Cata, firma de salubritate contractată vineri de Armand Clotilde pentru a face curățenie în sector în perioada stării de alertă, își va încheia activitatea în câteva zile. Și asta pentru că primarul Sectorului 1 va organiza o licitație pentru a contracta o altă firmă de salubritate, a treia, care să strângă gunoaiele în zilele care au mai rămas din starea de alertă.

Brai Cata a primit 62.900 de lei pentru a strânge 100 de tone de gunoi. Numai că locuitorii din Sectorul 1 nu văd o schimbare.

Supărați, mai mulți cetățeni strâng semnături pentru a o demite pe Clotilde Armand.

Clotilde Armand vrea rezilierea contractului cu Romprest, care este valabil 25 de ani. Consiliul Local trebuie să îi dea mandat ca să poată acționa în instanță.

PNL îi va da mandatul, dar impune mai multe condițții. Una ar fi să respecte contractul cu Romprest până la o decizie definitivă a instanței.

Romprest a câștigat deja un proces împotriva lui Clotilde Armand prin care acuză că Primăria nu a plătit facturile. 8 milioane de lei trebuie să recupereze firma de la primărie, iar executarea silită a fost deja demaratăTotal
0
Shares
Total
0
Share