VIDEO - Nicolae Ciucă, mesaj pentru cetăţenii din Republica Moldova cu ocazia referendumului: România, noi toţi, suntem alături de voi

VIDEO - Nicolae Ciucă, mesaj pentru cetăţenii din Republica Moldova cu ocazia referendumului: România, noi toţi, suntem alături de voi

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a transmis, sâmbătă un mesaj cetăţenilor din Republica Moldova care duminică se vor prezenta la urne pentru a-şi alege preşedintele şi pentru un referendum privind aderarea la Uniunea Europeană.

”România, noi toţi, suntem alături de voi”, a transmis Ciucă.

”Dragi cetăţeni ai Republicii Moldova, referendumul de mâine este cea mai mare şi mai bună şansă să ne reunim în interiorul UE. Vă îndemn să votaţi, să votaţi pentru voi şi pentru copiii voştri. Votul de mâine este despre prosperitate şi securitate. Referendumul este un pas esenţial pentru viitorul democratic al ţării şi pentru integrarea deplină în UE. România, noi toţi, suntem alături de voi”, a transmis liderul PNL.

 

Acesta a avut un mesaj şi pentru cetăţenii moldoveni care sunt în România: ”Vouă, celor care trăiţi sau studiaţi în România vă spun  cu toată încrederea: votul vostru este un semn de grijă faţă de ţară şi familie”.

În finalul clipului video, preşedintele Senatului face apel la cetăţenii moldoveni să participe la vot: ”Fiţi parte din această schimbare instorică”.

 

Afla mai multe despreciucamesajmoldova
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt