VIDEO. Marcel Ciolacu, ironii în parlament: Încep să cred că v-aţi vaccinat de vreo o mie de ori să acoperiţi furăciunea lui Voiculescu şi v-a dăunat mult

VIDEO. Marcel Ciolacu, ironii în parlament: Încep să cred că v-aţi vaccinat de vreo o mie de ori să acoperiţi furăciunea lui Voiculescu şi v-a dăunat mult

Camera Deputaţilor şi Senatul a adoptat, în plenul reunit de miercuri, proiectul legii bugetului de stat pe anul 2024. Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor Alfred Simonis a anuţat că au fost 299 de voturi „pentru şi 82 de voturi „împotrivă”.
În discursul său din Parlament, premierul Marcel Ciolacu a avut un mesaj ironic faţă de parlamentarii agresivi, afirmând  începe să creadă că aceştia s-au „vaccinat de vreo o mie de ori” ca să acopere „furăciunea” lui Vlad Voiculescu şi se pare că le-a „dăunat foarte mult”.
„Mi-aş fi dorit foarte mult să avem o dezbatere corectă, dezbatere la comisii, la grupurile parlamentare, atât a celor care au creat această coaliţie, cât şi a celor din opoziţie. Nimeni nu ştie adevărul absolut, dar pornim de la principiul, fiind reprezentanţii românilor în cel mai important forum al democraţiei, suntem oameni de bună-credinţă.
Mi-aş fi dorit să am acest discurs, aceste dezbateri ca între colegi, câteodată ca şi prieteni, şi cred că avem şi eu foarte multe de spus în ceea ce priveşte iresponsabilitatea şi multe altele, dar, cu tot respectul instituţiei pe care o reprezentaţi, pentru că nu pot spune că am un respect după atitudinea de ieri din Parlament… Sunt cuprins de spiritul sărbătorilor şi o să mă abţin.
După manifestările de ieri şi după hăhăielile de astăzi, se pare că încep să cred ceea ce se auzea pe holurile Parlamentului sau pe stradă, faptul că dumneavoastră v-aţi vaccinat de vreo o mie de ori să acoperiţi furăciunea lui Voiculescu şi se pare că v-a dăunat foarte mult”, a adăugat liderul PSD.

Afla mai multe desprebugetvotciolacu
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt