VIDEO&FOTO. Circ în Parlament înaintea plenului în care ar trebui dezbătut bugetul. Simion o acuză pe Diana Şoşoacă că i-a rupt o pancartă

VIDEO&FOTO. Circ în Parlament înaintea plenului în care ar trebui dezbătut bugetul. Simion o acuză pe Diana Şoşoacă că i-a rupt o pancartă

Parlamentarii AUR protestează, marţi seară, în Parlament, cerând oprirea ”batjocurii” şi acordarea banilor promişi profesorilor. Liderul AUR, George Simion o acuză pe Diana Şoşoacă că a făcut scandal, la cererea PSD. Diana Şoşoacă îl acuză că a lovit-o, scrie News.ro
UPDATE: ”AUR îşi asumă să blocheze tribuna Parlamentului, dacă majoritatea PSD-PNL, cu sprijinul USR şi UDMR, nu majorează salariile profesorilor cu 40%. Ne asumăm orice sancţiune dacă nu respectă promisiunile făcute profesorilor şi dacă nu îi tratează cu respect”, a transmis AUR. 
AUR este pe poziţii şi o să ne luptăm pentru drepturile pensionarilor, ale profesorilor, ale tuturor categoriilor sociale batjocorite de PSD şi PNL! Ne luptăm până la capăt pentru drepturile românilor.
UPDATE: Parlamentarii USR au mers, marţi seară, la şedinţa de plen pe tema bugetului pentru 2024 cu o serie de cutii de cadouri, roşii şi galbene, pe care erau scrise mesajele: ”TAXE NOI” şi ”BUGET RECORD pentru SPECIALI”. 
”Cadourile de sărbători pe care PSD şi PNL le-au pregătit oamenilor în bugetul pentru 2024 sunt taxe noi şi buget record pentru speciali. Este inadmisibil ca românii să plătească taxe noi pentru ca specialii să trăiască bine. Dacă bugetul trece în forma propusă de Guvernul PSD-PNL, gaura bugetară va ajunge anul viitor la 130 de miliarde de lei şi fiecare român va trebui să plătească 7.000 de lei pentru că aşa vrea Marcel Ciolacu”, a declarat preşedintele Cătălin Drulă. 
UPDATE: ”Mă bucur că până la urmă ducem procedura până la capăt. În momentul în care nu ai argumente de obicei faci altfel politica. O să încerc să vă argumentez”, a afirmat premierul Marcel Ciolacu, înainte de a prezenta buhetul pentru anul viitor. 
Parlamentarii AUR afişează, marţi seară, în plen, bannere împotriva bugetului.

”Opriţi batjocura”, ”PSD şi PNL monopol pe Parlament”, ”Fără sinecuri în funcţii publice”, ”Opriţi hoţia ASF”, sunt câteva dintre afişele parlamentarilor AUR.
Liderul formaţiunii, George Simion, a avut un schimb dur de replici cu Diana Şoşoacă pe care o acuză că face scandal la solicitarea PSD şi că a rupt o pancartă. 
”Când daţi banii la profesori, domnul Ciolacu?! De ce aţi pus-o pe Şoşoacă să facă circ? Asta e bătaia de joc a lui Marcel Ciolacu şi a Dianei Şoşoacă. O să blocăm în continuare tribuna Parlamentului, până decide Marcel Ciolacu să dea banii profesrilor”, a afirmat George Simion.
Diana Şoşoacă îl acuză că a lovit-o şi acuză că va depune plângere penală.

Afla mai multe despresimionsosoacaparlament
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt