Val de reacţii la clipul de promovare a cărţii generalului în rezervă Nicolae Ciucă

Val de reacţii la clipul de promovare a cărţii generalului în rezervă Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă îşi promovează cartea cu imagini din Afganistan şi Irak. Un militar român care i-a fost alături în misiuni i-a transmis acestuia: „Sunt mândru că am participat sub comanda dumneavoastră la misiuni în teatrele de operaţii”.

“Am onoarea să vă salut Domnule General! Sunt caporal în rezervă Roibu Dragoş Titel, şi sunt mândru că am participat sub comanda dumneavoastră la misiuni în teatrele de operaţii din Afganistan în 2002 şi 2004 Irak. In noaptea de 14.05.2004 împreună cu camarazii noştri Plt. maj. Dumitru, Sg. maj. Bucur Laurenţiu, cap. Dinulescu Viorel (Dumnezeu să-l odihnească), Cap. Oprita Mihai şi Mr. Cocioava Florinel, în misiunea specială care s-a transformat în "lupta din Nasiria", misiune care a fost condusă şi comandată direct de dumneavoastră am îndeplinit-o cu succes cu toate că am fost atacaţi cu lovituri de AG 7 şi focuri de armă automată în diverse poziţii şi locuri de pe parcursul acelei misiuni. Nouă celor care am fost alături de dumneavoastră ne-aţi insuflat un spirit de luptători. Şi acum ca şi atunci suntem alături de dumneavoastră la noua provocare şi împreună vom ieşim victorioşi! Mult succes! Doamne ajută!”, scrie unul dintre vechii camarazi de arme ai generalului în rezervă Nicolae Ciucă, actual preşedinte al PNL şi candidat la funcţia de preşedinte al României.

Reacţia vine după difuzarea clipului de promovare a cărţii despre viaţa lui Nicolae Ciucă, „În slujba ţării”, clip care conţine imagini inedite de pe front şi din ceremoniile în care Nicolae Ciucă a fost decorat pentru misiunile la care a participat.

Mesajul caporalului în rezervă este urmat de mai multe răspunsuri şi mulţumiri pentru serviciul adus ţării: “Adevarul e spus de oamenii care au fost acolo. Felicitari! Dl Ciuca merită susţinerea noastră“, este unul dintre comentarii, urmat de “Respect şi mulţumim pentru tot ce aţi făcut pentru ţară! Domnul Ciuca are nevoie de sustinerea vechilor camarazi în noua "luptă" pe care a început-o“.

“Eu chiar aştept cartea. Cine are rude sau cunoştinţe în domeniul militar ştie ce înseamnă să îţi sacrifici timpul personal, familia, sănătatea etc pentru ţară. Eu îi admir curajul de a intra în politică unde ai nevoie de tărie să rezişti“, scrie altcineva pe pagina de socializare a liderului PNL, pe care clipul de promovare are mii de vizualizări.

Cartea „În slujba ţării”, despre cariera şi parcursul profesional al preşedintelui PNL, va fi lansată zilele viitoare. Nicolae Ciucă spune, pe site-ul nicolaeciucă.ro că nu uită faptul că jurământul pe care l-a depus, ca ostaş în slujba României, e să îşi apere patria. „Şi asta nu se face doar cu arma în mână. Se face cu inima curată şi cu gândul că după noi rămân doar lucrurile bune pe care le-am făcut. Oriunde ne-am afla şi oricât de tulburi ar fi vremurile pe care le trăim.‟

Afla mai multe despreciucareactiicarte
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt