Robert Cazanciuc (PSD), despre flagrantul preşedintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu: Ireale imaginile, nu credea nimeni că în România anului 2023 se mai poate întâmpla aşa ceva

Robert Cazanciuc (PSD), despre flagrantul preşedintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu: Ireale imaginile, nu credea nimeni că în România anului 2023 se mai poate întâmpla aşa ceva
foto: Facebook

Senatorul Robert Cazanciu (PSD), a declarat luni, despre flagrantul preşedintelui Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, că imaginile apăarute în spaţiul public sunt ireale şi că nu credea nimeni că în România anului 2023 se mai poate întâmpla aşa ceva.

El a precizat că PSD s-a desprins de trecut, iar votul în partid a fost unanim pentru excluderea lui Dumitru Buzatu.

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a declarat în emisiunea Proiect de ţară. România, de la Prima News, despre cazul de flagrant cu preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, că imaginile care au apărut sunt ireale.

”Ireale imaginile, nu credea nimeni că în România anului 2023 se mai poate întâmpla aşa ceva. Importantă este reacţia pe care PSD a avut-o, imediat a fost exclus din partid, faţă de alţi colegi de la alte partide care de-a lungul timpului doar au clamat această bătălie cu corupţii, care sunt bine mersi în funcţii. Să nu uităm de celebrul primar de la sectorul 1, Clotilde Armand, de primarul penal de la Iaşi”, a arătat Cazanciuc.

El a subliniat că ”PSD s-a desprins de trecut”.

”Cred că după 2020 foarte muţi oameni care de-a lungul anilor au avut tot felul de suspiciuni nu s-au mai regăsit pe listele partidului, a fost un moment important în care PSD s-a despărţit de trecut. Cred că oamenii au înţeles că România este în altă etapă, A fost un vot unanim, imaginile din spaţiul public sunt destul de evidente, aşa trebuie să se facă un dosar, cu toate probele, ca la carte”, a mai afirmat senatorul PSD.

 

Afla mai multe desprebuzatumitapsdcazanciuc
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt