Rareş Bogdan: „Premierul Ciucă a ajuns la absorbţie de 77% din banii din fonduri europene”. Ciucă şi Rareş Bogdan, reuniuni cu reprezentanţii partidului prin ţară

Rareş Bogdan: „Premierul Ciucă a ajuns la absorbţie de 77% din banii din fonduri europene”. Ciucă şi Rareş Bogdan, reuniuni cu reprezentanţii partidului prin ţară

Rareş Bogdan a subliniat la Brăila că premierul Ciucă a ajuns la absorbţie de 77% din banii din fonduri europene. Acesta a precizat că „primarii liberali sunt cu adevărat cei mai buni” si ca „trebuie să ne gândim matur la viitorul ţării, oraşului şi viitorul copiilor”.

Aflat la Brăila, la lansarea candidatului PNL la Primăria Ianca, Adin Boboc, prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan a sustinut că, pentru ca Ianca să se ridice la nivelul unui oraş european, cetăţenii trebuie să voteze un liberal, pentru că acesta ar fi viitorul.

„Înţelegeţi că dacă Rusia se apropie de Gurile Dunării, atunci România este într-un pericol total, real. Trebuie să ne gândim matur la viitorul ţării, oraşului şi la viitorul copiilor. Sunt convins că vreţi ca cei plecaţi în diaspora să se întoarcă acasă şi cei ce cresc să rămână aici”, a declarat Rareş Bogdan.

Despre Nicolae Ciucă, prim vicepreşedinte PNL, a mai spus că, în contextul actual al războaielor, fostul premier ştie cel mai bine cum să gestioneze situaţia, având în vedere pregătirea sa militară.

”Dumneavoastră ştiţi ce înseamnă armata, ce înseamnă un general, ce înseamnă un om care a spus ca are o singură frica, să nu moară neîmpărtăşit! Este preşedintele PNL, Nicolae Ciucă!”, a conchis Rareş Bogdan.

 

Afla mai multe desprepnlrareş bogdanciucăbrăila
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt