Radu Berceanu: Nu am niciun gând să mă întorc în politică, nu ştiu dacă mai sunt membru PNL

Radu Berceanu: Nu am niciun gând să mă întorc în politică, nu ştiu dacă mai sunt membru PNL

Fostul ministru liberal al Transporturilor Radu Berceanu a afirmat, duminică seară, că nu are niciun gând să se întoarcă în politica României şi a menţionat că nu ştie dacă mai este membru PNL.
”Nu am niciun gând să mă întorc în politică, nu am niciun gând să candidez la ceva, politic, nici pomeneală de aşa ceva. Chestiunea asta e clarificată. Ţin legătura cu colegii, ne mai întâlnim, mai discutăm (...) nu sunt în contact direct”, a declarat Radu Berceanu, duminică seară, la Prima News.
 
Întrebat dacă mai este membru PNL, Berceanu a precizat că la un moment dat i s-a cerut să plătească cotizaţia, lucru pe care nu l-a făcut.
 
”Nu ştiu, că la un moment dat am primit o chestie că dacă nu plătesc cotizaţia până nu ştiu când sau ceva de genul ăsta, nu o să mai fiu membru, mă refer la mine la Dolj. Cred că, dacă am cumpărat sediul şi mobilierul de acolo şi care e şi acum acolo, o fi de ajuns. Nu ştiu ce sumă trebuia să plătesc. Nu ştiu dacă mai sunt membru sau nu. Sunt un om care a stat foarte mult în politică, chiar în clocot, la vârf şi mai ştie câte ceva, care are 6 nepoţi şi care e interesat de ce se întâmplă în ţara asta. Nu neapărat ce se întâmplă la PNL, la PSD sau nu ştiu unde, dar ce se întâmplă aşa în general, mă interesează”, a mai spus Berceanu.

Afla mai multe despreberceanupnlpolitica
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt