Purtătorul de cuvânt al PNL: Toate aceste atacuri ale PSD influenţează în sens negativ guvernarea. Ce spune despre recalcularea pensiilor

Purtătorul de cuvânt al PNL: Toate aceste atacuri ale PSD influenţează în sens negativ guvernarea. Ce spune despre recalcularea pensiilor

Purtătorul de cuvânt al Partidului Naţional Liberal, Ionuţ Stroe, a afirmat că toate aceste atacuri venite în ultima perioadă din partea social-democraţilor influenţează în sens negativ guvernarea şi a precizat că nu poţi avea o guvernare eficientă şi război politic în acelaşi timp.
El a adăugat că PSD trebuie să decidă ce îşi doreşte, dacă vrea să se războiască politic sau o guvernare eficientă.
Ionuţ Stroe a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, cum comentează afirmaţia ministrului Muncii, Simona Bucura-Oprescu, care declarase că PSD este singurul partid care a crescut pensiile. 
”Doamna Bucura-Oprescu ar trebui să manifeste aceeaşi dezinvoltură şi când e vorba de corectarea problemelor care au fost generate de modul în care s-a aplicat această lege, bună de altfel, dar din păcate care a generat foarte multă frustrare, nervozitate, foarte multe situaţii în care, aţi văzut bine, oameni au mers la casele de pensii reclamând că li s-au tăiat  anumite drepturi pe care le aveau până la intrarea în vigoare a acestei legi”, a afirmat purtătorul de cuvânt al PNL, potrivit news.ro.

Afla mai multe desprestroepsdpensii
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt