Prima întâlnire a social-democraţilor după congres. Ce spune Romaşcanu despre o discuţie telefonică Ciolacu-Ciucă

Prima întâlnire a social-democraţilor după congres. Ce spune Romaşcanu despre o discuţie telefonică Ciolacu-Ciucă

Campaniile electorale pentru alegerile parlamentare şi prezidenţiale au fost principala temă a Biroului Permanent al PSD, reunit în noua formulă stabilită la congresul partidului, spune purtătorul de cuvânt Lucian Romaşcanu.

"Astăzi a avut loc întâlnirea Biroului Permanent Naţional în noua formulă. S-au discutat, în principal, chestiuni organizatorice legate de campaniile electorale care vor urma, s-a discutat despre principalul subiect de pe agendă, acela al pensiilor, s-a reiterat ideea că vor fi transmise informări clare către toţi pensionarii astfel încât să se ştie clar că nicio pensie nu va scădea. S-a discutat despre întâlnirile zonale pe care le vom avea în perioada următoare", a afirmat Romaşcanu, la sediul central al PSD, după şedinţa BPN, informează Agerpres.

El a mai fost întrebat dacă după congres a existat o discuţie telefonică între Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă.
 
„În primul rând, nu ştiu dacă de ieri până azi sau de alatăieri până azi a fost o discuţie. Cu certitudine au fost discuţii telefonice înainte de a merge domnul Ciolacu la Bruxelles şi s-au discutat toate aspectele pe care liberalii le-au menţionat ca nefiind discutate, iar în ceea ce priveşte ieşirea de la guvernare, cred că o singură voce  puţin mai excentrică am auzit legată de ieşirea de la guvernare. Domnul Ciolacu a reuşit, împreună cu guvernul, să ţine deoparte actul executiv de ceea se întâmplă în politică. E campanie electorală, sigur că vor fi şi tuşe un pic mai groase, dar guvernarea trebuie să meargă până la sfârşit”, a explicat Lucian Romaşcanu.

Afla mai multe desprepsdbpncongres
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt