Paul Stănescu, secretar PSD: Facem congres săptămâna viitoare pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale

Paul Stănescu, secretar PSD: Facem congres săptămâna viitoare pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale

PSD face congres saptămâna viitoare pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale.

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a anunţat luni că partidul va face un congres, ”probabil” săptămâna viitoare, pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale. Întrebat dacă Marcel Ciolacu ar trebui să fie candidatul partidului, dar a spus că decizia va fi luată în cadrul congresului.

”Săptămâna aceasta va fi hotărâtoare în ceea ce priveşte probabil candidatura la funcţia prezidenţială, pentru că, repet, săptămâna viitoare trebuie hotărâre de guvern cu calendarul alegerilor. ŞI săptămâna aceasta trebuie să hotărâm, mergem separat, mergem împreună”, a spus Paul Stănescu, la sediul PSD. 

Întrebat despre o candidatură a lui Marcel Ciolacu, Stănescu a spus că fără discuţie este o opţiune: ”E o cutumă, preşedintele PSD candidat la preşedinţie”, a răspuns el. 

Liderii PSD şi PNL vor discuta în coaliţie dacă vor merge cu un candidat comun sau cu candidaţi separaţi. Atât Marcel Ciolacu, cât şi Nicolae Ciucă au spus în repetate rânduri că, cel mai probabil, partidele vor avea candidaţi separaţi la prezidenţiale.

Afla mai multe desprepsdcongresprezidentiale
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt