Orban: Trebuie să fim un partid puternic legat de biserică. Atac la USR PLUS: Parcă nu s-au născut aici

Orban: Trebuie să fim un partid puternic legat de biserică. Atac la USR PLUS: Parcă nu s-au născut aici

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, că liberalii trebuie să sprijine valorile tradiţionale ale românilor, precum familia, biserica, satul românesc, comunitatea, context în care a afirmat că PNL are nişte parteneri de guvernare care de multe ori se comportă ca şi cum nu s-ar fi născut în România. „Nu i-am văzut la momente esenţiale în celebrarea a tot ceea ce este simbol al naţiunii române, ca să nu spun că nu i-am văzut jurând pe Biblie şi nu i-am văzut făcând cruce”, a continuat Orban, făcând referire la cei din USR PLUS.

„Avem nişte parteneri de guvernare care de multe ori parcă nu s-au născut aici. Nu i-am văzut la Ziua Drapelului naţional, nu i-am văzut la momente esenţiale în celebrarea a tot ceea ce este simbol al naţiunii române, ca să nu spun că nu i-am văzut jurând pe Biblie şi nu i-am văzut făcând cruce”, a spus Orban, duminică, la şedinţa de alegeri interne din cadrul Organizaţiei PNL Bacău, făcând referire la colegii de guvernare din USR PLUS.

„Noi suntem altfel, noi suntem un partid care este născut din fibra poporului român, un partid care ţine cont de toată matricea componentă a personalităţii României”, a continuat liderul PNL. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt