Nicolae Ciucă, vizită la companii din judeţul Bihor, împreună cu Ilie Bolojan: PNL sprijină antreprenorii locali

Nicolae Ciucă, vizită la companii din judeţul Bihor, împreună cu Ilie Bolojan: PNL sprijină antreprenorii locali

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a efectuat o vizită în judeţul Bihor unde a inaugurat centura oraşului Beiuş şi a vizitat două companii locale de succes.

“Astăzi am vizitat Optimedia, o afacere de familie din Oradea. Aceastǎ fabrică este un exemplu de succes în industria producţiei de ferestre şi uşi, cu o cifră de afaceri de peste 70 milioane de euro. Am fost impresionat de profesionalismul şi pasiunea pe care o investesc în fiecare produs. PNL sprijină antreprenorii locali care, prin muncă şi dedicare, contribuie semnificativ la dezvoltarea economică a României”, a transmis din Bihor preşedintele PNL, Nicolae Ciucă. 

Liderul PNL se află în vizită în judeţul condus de liberalul Ilie Bolojan, însoţit de Lucian Bode, secretarul general al partidului.

Ziua a început cu vizita la o fabrică locală, Optimedia, deţinută de o familie din Oradea, şi continuă cu vizita la compania Nokian, o investiţie pe care liberalii au susţinut-o, Nicolae Ciucă din poziţia de premier la data demarării proiectului de la Oradea.

Tot astăzi, centura oraşului Beiuş va fi inaugurată în prezenţa preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă. Finanţarea noii centuri a fost asigurată din fonduri europene, prin Programul Operaţional de Infrastructură Mare 2014 – 2020, în parteneriat cu Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Afla mai multe despreciucavizitabihor
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt