Nicolae Ciucă, printre oameni, la Sfânta Parascheva. Acesta nu a mers în loja oficială

Nicolae Ciucă, printre oameni, la Sfânta Parascheva. Acesta nu a mers în loja oficială

Nicolae Ciucă a participat la Slujba Sfintei Liturghii şi sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, la Catedrala Mitropolitană din Iaşi, alegând să stea în mulţime, alături de oameni.

Preşedintele PNL nu a urmărit slujba din loja oficială, desi a ajuns la Catedrală însoţit de mai mulţi oficiali locali. De altfel, acesta este cunoscut că participă regulat la slujba de duminică.

”Sunt bucuros să fiu la Iaşi, alături de mii de credincioşi, la pelerinajul de Sfânta Parascheva, ocrotitoarea Moldovei. Această sărbătoare ne aminteşte de valorile care ne unesc: credinţa, solidaritatea şi respectul pentru tradiţii. România are nevoie de unitate şi respect, iar pelerinajul ne învaţă că, împreună, putem depăşi orice încercare. Dumnezeu să binecuvânteze România!”, a scris Ciuca pe Facebook.

Potrivit organizatorilor, peste 45.000 de pelerini aşteaptau astăzi să ajungă la racla Sfintei Parascheva şi peste 205.000 de persoane s-au închinat deja.

Sfânta Liturghie este oficiată de un sobor format din 20 de preoţi, condus de Înaltpreasfinţitul Teofan, mitropolit al Moldovei şi Bucovinei.

Afla mai multe despreciuca
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt