Nicolae Ciucă, intervenţie în cadrul BPN: Ce am văzut ieri la Costache Negri nu poate fi descris

Nicolae Ciucă, intervenţie în cadrul BPN: Ce am văzut ieri la Costache Negri nu poate fi descris

Nicolae Ciucă a mulţumit într-o intervenţie în cadrul BPN al PNL filialei Galaţi pentru modul în care s-a intervenit la inundaţii.

”Într-o carieră întreagă am fost de la executant până la responsabil de regiune. Dar ceea ce am văzut ieri la Costache Negri nu poate fi descris în cuvinte.

Vreau să mulţumesc filialei Galaţi, vreau să vă mulţumesc tuturor celor care au simţit fără să le spună nimeni că este nevoie de un gest de solidaritate. Prezenţa noastră acolo, a voluntarilor din partea PNL, în mod special a tinerilor liberali este un exemplu de urmat şi cred că putem face cumva să creştem participarea şi să dăm consistenţă. Au fost şi deplasări de echipamente şi utilaje care ajută la îndepărterea mâlului de acolo.

Oamenii sunt disperaţi, localnicii sunt oameni în vârstă. Aseară erau efectiv epuizaţi. Casele lor sunt goale, sunt oameni care şi-au pierdut agoniseala de o viaţă, este o situaţie la limita disperării. Cred că putem prin structurile noastre - prin filiale, TNL, OFL, organizaţia oamenilor de afaceri, să ajutăm. Oamenilor nu le-a venit să creada când au văzut că am venit să îi ajutăm. Au crezut că am venit doar să vorbim cu ei. Orice gest contează!

N-ar fi rău să existe o platformă de colectare a datelor pt a nu ne dubla atunci când facem donaţii pentru cei de acolo.

Să dăm dovadă că suntem un partid care dă dovadă că înţelege disperarea oamenilor aflaţi într-o astfel de situaţie”, a transmis Ciucă.

Afla mai multe despreciucainterventiebpnpnl
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt