Mihai Tudose: Pe Viorica Dăncilă n-a vrut-o nici măcar membrul de partid candidat

Mihai Tudose: Pe Viorica Dăncilă n-a vrut-o nici măcar membrul de partid candidat
foto: news.ro

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose afirmă că Marcel Ciolacu ar trebui să candideze din partea PSD la alegerile prezidenţiale, preşedintele formaţiunii fiind persoana cu cea mai mare legitimitate în partid. ”Eu am trăit momente în care partidul nu a tras pentru candidat”, afirmă Tudose, referindu-se la candidatura Vioricăi Dăncilă, pe care ”n-a vrut-o nici măcar membrul de partid”.

Mihai Tudose a afirmat, duminică seară, la Prima News, că Marcel Ciolacu ar trebui să fie candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, întrucât preşedintele formaţiunii este cel care, ales din rândul tuturor membrilor, are cea mai mare legitimitate.

”Eu am trăit momente din-astea în care partidul nu a tras pentru candidat”, a afirmat Mihai Tudose.

Când i s-a cerut să dea un exemplu, Tudose a afirmat: ”Viorica Dăncilă. Nu a tras deloc (partidul pentru candidatura sa  - n.r.). Deloc. Nu era partidul foarte înnebunit, membrul meu de partid de pe la Brăila (...) Vorbind cu ei, nu prea s-au dat jos din pat”.

”N-a vrut-o nici măcar membrul meu de partid. Eu cunosc vreo 10 PSD-işti, foarte înfocaţi, dintr-un cerc zero de la Brăila, care nu s-au dus la vot. Sau care, unii au anulat votul, alţii s-au dus şi au votat aiurea”, a mai afirmat Mihai Tudose.

Afla mai multe despretudosepsdcandidat
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt