Micul de Aur cu scandal. George Simion a bruscat un tânăr care l-a întrebat dacă e rusofil. Reacţia parlamentarului

Micul de Aur cu scandal. George Simion a bruscat un tânăr care l-a întrebat dacă e rusofil. Reacţia parlamentarului
foto: Facebook

Momente tensionate la Festivalul Micilor, după ce un tânăr care îl filma cu telefonul l-a întrebat pe liderul AUR, George Simion: Cum e să fii rusofil?

Parlamentarul a răspuns: Ştii cum e. Ai venit la mine la festival şi, în loc să mănânci mici, mă întrebi prostii!

 

Când i s-a spus că este în direct pe Facebook, Simion a reacţionat: A venit un prost la mine să mă întrebe de ce ţin cu ruşii!, apoi a lovit telefonul persoanei care-l filma.

„Vrei să mai pun o dată mâna pe tine?”, l-a întrebat Simion pe tânărul care-l filma.

După ce imaginile s-au viralizat în spaţiul public, liderul AUR a postat reacţia sa la evenimentul respectiv pe site-ul care-i poartă numele. Simion pretinde că a fost provocat. Iată reacţia parlamentarului:

  1. Acel domn a încercat în repetate rânduri să mă provoace (unele dintre aceste încercări fiind vizibile şi pe filmare), venind cu telefonul în mână şi aruncând fel de fel de acuze la adresa mea. Înainte de acest episod, domnul în cauză a încercat în mod insistent, împreună cu prietenii săi #rezist, să vină la masa la care stăteam alături de mai multe persoane, arătând semne obscene şi aducând injurii.
  2. Se poate observa, tot pe filmare, faptul că atitudinea mea a fost una relaxată. Chiar stăteam de vorbă cu o persoană în momentul în care acest individ, care a îmbrăcat ulterior haina de victimă, a venit în dreptul meu iarăşi să mă întrebe tot felul de prostii şi să mă acuze de tot felul de bazaconii.
  3. Legat de presupusa agresiune: în momentul în care l-am atins pe mână, a început să zbiere că îl agresez! Sunt foarte mulţi martori care pot confirma spusele mele, tehnicile de manipulare folosite de experţii în propagandă #rezist nu stau în picioare, nu a existat nicio agresiune, ci doar un grup foarte gălăgios care ne invada spaţiul privat, mie, soţiei mele şi prietenilor cu care eram.

 

Afla mai multe despresimionmicul de auragresiune
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt