Ludovic Orban, la Proiect de ţară: România, despre fotografia de la ziua lui, din Palatul Victoria: Acolo, personajul principal, pentru persoana căreia i-a dat fotografia, nu eram eu, era Aurescu

Ludovic Orban, la Proiect de ţară: România, despre fotografia de la ziua lui, din Palatul Victoria: Acolo, personajul principal, pentru persoana căreia i-a dat fotografia, nu eram eu, era Aurescu

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat miercuri, despre fotografia care a apărut în spaţiul public, de la ziua sa de naştere, din Palatul Victoria, că ştie cine este persoana care a făcut acea fotografie deşi nu i-a recunoscut nici acum iar acolo, personajul principal, pentru persoana căreia i-a dat fotografia, nu era el, ci ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.
Ludovic Orban a declarat în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News, despre scandalul pozei de la Palatul Victoria, de la ziua sa de naştere, că ştie cine este persoana care a făcut publică imaginea dar nu el era personajul principal, ci ministrul Aurescu.
”Aş prefera să nu spun, ştiu cine este persoana. Nu mi-a recunoscut nici acum. Evident că era coleg cu mine de partid. Nu a difuzat-o în mod intenţionat ca să îmi facă mie rău, ci a difuzat-o către o persoană ca să se dea mare cu cine stă la masă, dar acolo, personajul principal, pentru persoana căreia i-a dat fotografia, nu eram eu, era Aurescu, pentru că era o persoană din zona diplomaţiei şi el s-a dat mare că sunt cu ministrul de Externe, de care depind toate numirile. Deci nu eu eram personajul principal acolo”, a spus Orban despre acel episod.
Fostul premier a arătat că a fost ziua lui şi ”acea poză este în contradicţie totală cu ceea ce reprezenta activitatea sa de premier”.
”Era ziua mea, nu am organizat nimic de ziua mea, nu am chemat pe nimeni. (..) Colegii mei au vrut să îmi facă o surpriză, m-am trezit cu ei, au decis sî îmi aducă un cadou, a fost o improvizaţie, totul a durat o oră şi jumătate, două ore. E adevărat, nu poţi să iei o gură de bere..eu nu sunt băutor, eu nu beau, altă minciună despre mine, nu mă simt bine. Eu beau apă plată, fresh sau limonadă şi mai ales ristretto”, a mai spus el.

Afla mai multe despreorbanludovic
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt