Ludovic Orban, la Proiect de ţară: România, despre alegerile europarlamentare: Eu sunt convins că ne vom clasa peste PNL la alegerile europarlamentare, nu este foarte greu

Ludovic Orban, la Proiect de ţară: România, despre alegerile europarlamentare: Eu sunt convins că ne vom clasa peste PNL la alegerile europarlamentare, nu este foarte greu

Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat miercuri că este convins că cele trei partide din polul de dreapta se vor clasa peste PNL la europarlamentare, pentru că nu este foarte greu, el menţionând că scopul acestui pol este să bată PSD la alegeri.
”Eu sunt convins că ne vom clasa peste PNL, nu este foarte greu să te clasezi peste PNL”, a declarat fostul premier Ludovic Orban, lider al Forţa Dreptei, în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News, despre alegerile europarlamentare.
Ludovic Orban a arătat că îşi doreşte prin crearea acestui pol de dreapta cu USR şi PMP să bată PSD.
El a precizat că ”atât PSD cât şi PNL vor fi diperaţi în anul electoral 2024 şi vor fi în stare de orice să îşi prezerve putrerea şi vor face orice să rămână la putere”. Despre Marcel Ciolacu candidat la prezidenţiale, Ludovic Orban a menţionat că, de regulă, în PSD, candidatul a fost preşedintele. ”PSD ştie foarte clar că dacă va intra în turul doi cu Simion, va câştiga, iar dacă va intra în turul doi cu Orban sau cu Drulă, sau cu alt candidat de centru dreapta, are cele mai mari şanse să piardă”, a subliniat liderul Forţa Dreptei.
Despre o candidatură la alegerile prezidenţiale, Ludovic Orban a spus că se gândeşte în continuare, cu siguranţă, pentru că este un om cu experienţă vastă.
Despre candidatura liderului PNL Nicolae Ciucă, Orban a spus: ”Nu sunt sigur, e treaba lor. Dacă va obţine sub 15% la europarlamentare şi locul 4, cred că peneliştii, chiar şi cei mai slugarnici faţă de Iohannis, vor căuta să îl debarce”. Orban a mai spus că în opinia sa, ruptura PNL de Klaus Iohannis se va produce după europarlamentare. ”S-ar putea să nu se rupă nici după, indiferent de dezacord, depinde cât de scurtă este lesa”, a mai declarat el.

Afla mai multe despreludovic orban
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt