Ludovic Orban, întrebat despre Vlad Voiculescu: Orice ministru care nu îşi face datoria, mai devreme sau mai târziu va pleca

Ludovic Orban, întrebat despre Vlad Voiculescu: Orice ministru care nu îşi face datoria, mai devreme sau mai târziu va pleca

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat vineri, întrebat despre o posibilă remaniere a ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu, că orice ministru care nu îşi face datoria şi nu se implică în realizarea obiectivelor guvernamentale va pleca „mai devreme sau mai târziu”.

„Activitatea fiecărui ministru este evaluată de premier şi premierul ia sau nu decizii. Orice ministru care nu îşi face datoria şi care nu este implicat în atingerea obiectivelor din programul de guvernare, mai devreme sau mai târziu va pleca. Este firesc ca evaluarea activităţii să o facă premierul. Dacă premierul are vreo solicitare o discutăm”, a declarat preşedintele PNL.

Orban a precizat că nu a existat o discuţie în coaliţie despre acest subiect. Potrivit unor informaţii din interiorul PNL, liberalii vor schimbarea ministrului Sănătăţii din funcţie. Vlad Voiculescu are probleme şi în interiorul USR PLUS, unde, deşi public se bucură de susţinerea partidului, există voci care contestă activitatea sa.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt