Ludovic Orban, în Harghita: În Parlamentul European sunt cunoscut drept Orban cel bun, “Orban, the good one”

Ludovic Orban, în Harghita: În Parlamentul European sunt cunoscut drept Orban cel bun, “Orban, the good one”

Întrebat dacă are un mesaj pentru românii şi maghiarii din Harghita ca preşedinte al Camerei Deputaţilor şi purtător al numelui Ludovic Orban, preşedintele PNL a declarat, duminică, după conferinţa de alegeri interne a organizaţiei locale, că în Parlamentul European este cunoscut drept “Orban, the good one” (Orban cel bun), făcând aluzie la reputaţia liderului din Ungaria, Viktor Orban. Liderul liberalilor a afirmat că judeţul Harghita a fost "cam ocolit de investiţii" şi în acest sens liderii din administraţia locală "nu prea şi-au dorit astfel de investiţii", deoarece UDMR "îşi ţine mai uşor alegătorii, dacă ei sunt dependenţi".

Reporter: Aveţi un mesaj pentru românii şi maghiarii din Harghita, ca preşedinte al Camerei Deputaţilor şi ca purtător al numelui Ludovic Orban?

Ludovic Orban: „Orban cel bun. În Parlamentul European, «Orban, the good one», aşa sunt cunoscut.

Acelaşi mesaj că suntem preocupaţi să găsim motoare de dezvoltare economică, să investim în infrastructură, atât în cea de transport cât şi în cea de gaze. Avem ambiţia de a lansa un nou plan de dezvoltare, un PNDL 3, de 45-50 de miliarde, care să finanţeze dezvoltarea infrastructurii în comunităţile locale, pentru că o comunitate poate să aibă o perspectivă de dezvoltare, în condiţiile în care are toată infrastructura rezolvată – de apă, canal, gaz, electrică, transport”.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt