Ludovic Orban, despre o posibilă candidatură a lui Florin Cîţu la şefia PNL: Există această aşteptare

Ludovic Orban, despre o posibilă candidatură a lui Florin Cîţu la şefia PNL: Există această aşteptare
Inquam Photos / Octav Ganea

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a afirmat, sâmbătă, în cadrul unei vizite în judeţul Mureş, că există o “aşteptare, eventualitate, posibilitate, ca domnul Cîţu să îşi depună candidatura la funcţia de preşedinte al PNL”. Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 şi preşedintele organizaţiei PNL Sector 6, a declarat, la emisiunea „În Faţa Ta” de la Digi24, că premierul Florin Cîţu i-a cerut susţinerea în cazul în care va candida la şefia liberalilor.

Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, în conferinţă de presă la Târgu Mureş, că vizita sa este şi pentru a-şi consolida poziţia în vederea alegerilor interne din toamnă, potrivit Mediafax.

„În mod evident că am venit la colegii şi prietenii mei din Mureş şi pentru a le sta la dispoziţie dacă au întrebări referitoare la candidatura mea, ce viziune am în continuare pentru PNL şi pentru România”, a spus Orban.

Despre posibila candidatură a lui Florin Cîţu la funcţia de preşedinte al PNL, Ludovic Orban a spus că „există această aşteptare, eventualitate, posibilitate, ca domnul Cîţu să îşi depună candidatura la funcţia de preşedinte al PNL”.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt