Lucian Bode, la lansarea candidaturii lui George Tuţă la Sectorul 1: „Dacă primarul lipsea toţi aceşti 4 ani, cred că sectorul era mai bine”

Lucian Bode, la lansarea candidaturii lui George Tuţă la Sectorul 1: „Dacă primarul lipsea toţi aceşti 4 ani, cred că sectorul era mai bine”

Fostul ministru al Afacerilor Interne, Lucian Bode, a ţinut un discurs în cadrul ceremoniei de lansare a candidatului PNL pentru Primăria Sectorului 1, George Tuţă.

”Când mă uit la sectorul 1 mă cuprinde nu doar dezamăgirea, ci şi revolta. Revolta încearcă pe cei mai mulţi locuitori ai sectoriului 1. Vremea experienţelor politice a trecut. Avem nevoie de echipe, de coeziune pentru a porni mai determinaţi, de a porni la drum, pentru un Bucureşti demn de locuitorii lui.

Am încredere-n George Tută că va produce schimbarea pentru fiecare cetăţean al sectorului 1. Succesul nostru se va oglindi în votul cetăţenilor şi avem datoria să convingem cetăţenii că suntem singurii care putem oferi soluţiile.

Este nevoie de multă maturitate politica pentru a depăşi barierele personale, ambiţiile pentru a ne atinge scopul comun. PNL şi PSD sunt singurele partide care pot face echipa pentru Bucureşti şi care pot oferi candidatii portriviti. Sunt oraşe care dau tonul, oraşe cu administraţiile liberale. am putea reduce decalajele, am scoate sectorul 1 şi din mizerie, am pune ordine în 2 şi 5 şi am continua dezvoltarea.

Sunt în Bucuresti de 16 ani de cand mi-am început cariera politică. Am văzut realizarile, astăzi Bucurestiul si sectoarele cresc datorită mediului privat şi a unor primari de sector care îşi fac treaba foarte bine.

Se văd unde primarii îşi fac treaba foarte bine, mergi în sect 3, 4 si 6 şi zici ca esti în alt oraş. La sectorul 1 s-a eşuat lamentabil, în frunte cu actualul primar a venit vremea să plece acasă şi sectorul 1 sa redevină ce a fost altădată, un sector etalon.

Este timpul sa discutam despre oamenii pe care-i propunem, ei sunt oameni momentului pentru PNL. cu C Cîrstoiu, alături de domnul Tuţă, administraţiile s-ar mişca ca nişte administraţii unitare.

Sectorul 1 are un specific aparte, are un potenţial enorm, pare sa se dezvolta doar din inerţie. Dacă primarul lipsea toţi aceşti 4 ani, cred ca sectorul era mai bine. Avem datoria să punem sectorul 1 pe drumul dezvoltării. Suntem singurii care le propunem bucurestenilor o echipă.

Bucurestiul si sectorul 1 are nevoie ca de aer sa se porneasca motoarele. Avem cel mai bun candidat pentru Primăria Capitalei, avem un candidat tanar, foarte capabil, care a dovedit ca ştie administraţie la cel mai înalt nivel”, a declarat Bode.

Afla mai multe desprebodesector 1
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt