Liderul senatorilor USR: Uitându-ne la cazul de la Voluntari avem sentimentul că PSD profită de bătrâni, întâi le-au furat voturile, apoi banii, acum casele şi îi şi torturează

Liderul senatorilor USR: Uitându-ne la cazul de la Voluntari avem sentimentul că PSD profită de bătrâni, întâi le-au furat voturile, apoi banii, acum casele şi îi şi torturează
foto: Pixabay

Liderul senatorilor USR, Radu-Mihai Mihail, acuză PSD că profită de bătrânii României, referindu-se la cazul cetăţenilor seniori torturaţi în azilele groazei din Ilfov.

 

„Responsabilitatea este şi a PNL, şi a PSD, pentru că au numit oameni care nu ştiu ce au de făcut sau, ca la Voluntari, nişte bandiţi. Uitându-ne la cazul de la Voluntari avem sentimentul că PSD profită de bătrâni, întâi le-au furat voturile, apoi banii, acum casele şi îi şi torturează. Dacă scuturăm acest Minister al Familiei, o să constatăm că PSD şi-a pus acolo oameni care să-i protejeze pe cei care fac nereguli”, a declarat la Prima News Mihail.

 

El a criticat foarte dur reacţia întârziată şi nu foarte fermă a permierului Ciolacu.

 

„Domnul Ciolacu a făcut sluj ca un căţeluş la mafia din Voluntari, rugându-se de doamna Firea să-şi dea demisia timp de zece zile. Consiliul de Monitorizare, care trebuie să supravegheze aceste instituţii, este condus de un om pus de PSD, am contestat alegerea acestei conduceri la CCR. Această instituţie trebuie să facă sistematic controale, nu doar când sunt probleme”, referindu-se la cazul unui cămin de copii din Iaşi.

 

Petru Bogdan Cojocaru (PSD), prefectul judeţului Iaşi, a explicat că acolo se aflau 62 de copii cu nevoi speciale instituţionalizaţi şi care locuiau în condiţii improprii.

 

El a evidenţiat că au fost găsite probleme şi în căminele de bătrâni gestionate de primării conduse de USR, partid pe care l-a acuzat că „face scut” în jurul primarilor cu probleme.

 

În replică, senatorul USR i-a spus prefectului de Iaşi că nu pot fi comparate nereguli de genul patru lămâi mucegăite sau chederul de la frigider murdar cu tortura şi exploatarea din azilele din Voluntari.

Afla mai multe despreazileilfovbatranitorturapsd
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt