Liberalii îşi lansează candidaţii în prezenţa liderilor. Preşedintele Ciucă lansează candidaţii PNL la Galaţi

Liberalii îşi lansează candidaţii în prezenţa liderilor. Preşedintele Ciucă lansează candidaţii PNL la Galaţi

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, şi secretarul general PNL, Lucian Bode, alături de prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, vor participa astăzi la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Galaţi.

Conducerea PNL este prezentă în filiale încă dinaintea începerii campaniei electorale, într-un tur de forţă al organizaţiilor din toată ţara. La finalul săptămânii, Nicolae Ciucă a fost prezent la Iaşi şi Suceava, secretarul general, Lucian Bode, a fost la Bistriţa, iar europarlamentarii Dan Motreanu şi Siegfried Mureşan au fost la Caraş-Severin şi Arad.

Liderii PNL au subliniat bde fiecare dată că investiţiile şi proiectele europene girate de liberali au adus schimbări majore în viaţa de zi cu zi a oamenilor.

Prezenţa în mijlocul comunităţilor este, de fiecare dată, o ocazie bună pentru conducerea PNL, dar mai ales pentru Nicolae Ciucă să amintească ce a însemnat guvernarea PNL în materie de economie sustenabilă, de investiţii, de fonduri europene şi dezvoltare. În mandatul de premier al lui Nicolae Ciucă, România a depăşit 90% absorbţie a fondurilor europene. PNL a preluat guvernarea cu absorbţie sub 50%. În România au intrat peste 90 de miliarde de euro, bani europeni, iar contribuţia ţării noastre la fondul UE a fost de 30 miliarde euro din 2007 până în prezent.

Guvernul Ciucă deţine recordul şi la bugetul alocat investiţiilor, de peste 100 miliarde lei, motorul acestora fiind banii europeni. De altfel, fondurile europene sunt un atu al liberalilor în campania pentru alegerile europarlamentare, dar şi cea pentru alegerile locale, aceştia venind cu cifre şi proiecte finalizate sau în lucru în localităţile administrate de PNL.

Afla mai multe despreciucacandidatigalati
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt