Iohannis: Traversăm o perioadă dificilă, marcată de conflicte şi schimbări climatice. Trebuie să investim în forţa de muncă

Iohannis: Traversăm o perioadă dificilă, marcată de conflicte şi schimbări climatice. Trebuie să investim în forţa de muncă

Preşedintelele Klaus Iohannis a transmis, marţi, un mesaj în cadrul evenimentului de celebrare a celei de-a 125-a aniversări a Consiliului Internaţional al Asistenţilor Medicali, în care a apreciat că traversăm o perioadă dificilă, marcată de conflicte şi schimbări climatice, care pun o presiune tot mai mare asupra sistemelor de sănătate.
În acest context, şeful statului a afirmat că devine esenţial să investim continuu în forţa de muncă.
Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis în cadrul evenimentului de celebrare a celei de-a 125-a aniversări a Consiliului Internaţional al Asistenţilor Medicali a fost prezentat de către Diana-Loreta Păun, consilier prezidenţial - Departamentul Sănătate Publică, la evenimentul organizat la Palatul Parlamentului.
”Urez bun venit tuturor participanţilor la acest eveniment care celebrează un moment semnificativ în susţinerea globală a profesiei de asistent medical. Prezenţa dumneavoastră aici subliniază deopotrivă devotamentul faţă de această profesie, dar şi spiritul de solidaritate internaţională în faţa provocărilor comune din domeniul sănătăţii”, a transmis şeful statului.

Afla mai multe despreiohannisclima
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt