Grindeanu, întrebat dacă a jucat la păcănele: ”Sincer, am jucat în studenţie”. Cum răspunde la întrebarea: ”Aţi fumat vreodată marijuana?”

Grindeanu, întrebat dacă a jucat la păcănele: ”Sincer, am jucat în studenţie”. Cum răspunde la întrebarea: ”Aţi fumat vreodată marijuana?”

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a povestit că, în timpul studenţiei, a jucat la păcănele. ”Dar nu mai mult de două ori”, a susţinut liderul social-democrat la Prima TV. Întrebat dacă a încercat şi marijuana, Sorin Grindeanu a negat. Guvernul Ciolacu a adoptat o ordonanţă de urgenţă prin care reglementează industria pariurilor şi a păcănelelor.

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă a jucat vreodată la păcănele. 

„Sincer, cred că da, în studenţie, dar nu mai mult de două ori. Nu mai mult! Fiind totuşi un bun student la matematică, info, nu-mi dădeau bine acele aranjamente. Am pierdut, bineînţeles, dar nu mult. Şi n-am mai jucat”, a povestit Sorin Grindeanu. 

Întrebat dacă a fost tentat să fumeze marijuana, Grindeanu a răspuns: ”Nu. N-am fumat”. 

Guvern Ciolacu a adoptat joi ordonanţa de urgenţă care reglementează industria pariurilor şi a păcănelelor. 

”În primul rând, jocurile de noroc nu vor mai putea funcţiona dacă firma nu este înregistrată în România. Vreau să terminăm odată cu situaţia în care companiile de pariuri fac miliarde în România, dar trimit tot profitul în afara ţării şi chiar a Uniunii Europene”, a spus şeful Executivului.

Premierul a mai spus că Guvernul ”creşte semnificativ taxele pentru toate licenţele de jocuri de noroc şi limitează drastic spaţiul de publicitate pe care îl pot cumpăra firmele din această industrie”

”Realitatea ne arată că s-a depăşit orice limită! Nu e normal ca industria pariurilor să aibă atâta putere! În pandemie, au stat la masa Guvernului! Acum ameninţă politicieni şi concediază jurnalişti, cumpărând protecţie la vârful unui trust străin care are două ziare mari din România”, a mai spus Ciolacu.

 

Afla mai multe despregrindeanupacanelemarijuana
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt