Cresc şansele ca lucrările de pe Valea Oltului să fie finalizate înainte de termen

Cresc şansele ca lucrările de pe Valea Oltului să fie finalizate înainte de termen

Lucrările de pe Valea Oltului pentru care a fost închis traficul rutier au ajuns deja la aproximativ 40% din execuţie.

Compania a suplimentat numărul de angajaţi care lucrează în teren, astfel încât lucrările să se finalizeze înainte de termen, dar şi pentru siguranţa participanţilor la trafic, având în vedere că pe timpul nopţii circulaţia este deschisă. Arborii defrişaţi sunt trimişi la Ocoalele Silvice din zonă, iar persoanele fizice care au suprafeţe defrişate sunt despăgubite, potrivit unei Hotărâri de Guvern. 

Compania câştigatoare a contractului pe acest segment de drum, a suplimentat numărul de angajaţi pentru a putea interveni rapid în cazul în care apar situaţii care pot pune în pericol participanţii la trafic.

Lucrările de defrişare de pe Valea Oltului fac parte din componenta de proiectare a Autostrăzii A1 Sibiu – Piteşti care ar urma să aibă o lungime de peste 122 de km şi este împărţită în 5 secţiuni. Această autostradă va lega Centrul şi Vestul României de reţeaua europeană de autostrăzi, fiind o parte importantă a Coridorului 4 Paneuropean.

Secţiunea 2, cea la care se lucrează acum, este cea mai dificilă porţiune pentru că presupune realizarea a şapte tuneluri şi va avea o lungime de 31 km.

 

Afla mai multe desprevalea oltuluilucrari
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt