Clotilde Armand închide Primăria Sectorului 1: De azi nu mai avem internet, am rămas şi fără pază, din cauza banilor cheltuiti de consilierii locali ai PNL PSD, care au dat la Catedrala Mântuirii

Clotilde Armand închide Primăria Sectorului 1: De azi nu mai avem internet, am rămas şi fără pază, din cauza banilor cheltuiti de consilierii locali ai PNL PSD, care au dat la Catedrala Mântuirii

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat joi că Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL PSD, care au luat banii de la funcţionarea primăriei şi i-au dat la Catedrala Mântuirii.
Ea precizează că a depus deja o plângere penală săptămâna trecută, pentru că este interzis în lege să opreşti serviciul public. De astăzi nu vom mai avea internet în instituţie. De săptămâna trecută nu avem pază. Vom închide primăria şi voi informa fiecare cetăţean din sector despre cum este furat de coaliţia PSD PNL, mai spune Clotilde Armand. Primarul anunţă că vai deschide un birou al registraturii în faţa sediului PSD din Kiseleff şi unul în faţa sediului PNL din Modrogan, ”să-i vadă o ţară întreagă cât de disperaţi sunt cei care au furat industrial această primărie că nu mai pot fura liniştiţi în continuare”.
”Fac un anunţ important pentru toţi locuitorii din Sectorul 1. Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL PSD. Aceştia au luat banii de la funcţionarea primăriei şi i-au dat la Catedrala Mântuirii. Registratura va fi închisă şi serviciile publice la fel”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.
Ea arată că ”Primăria nu mai are cum să funcţioneze fără buget, un lucru extrem de grav şi fără precedent”.
Pentru ceea ce a făcut PNL PSD am depus deja o plângere penală săptămâna trecută. Este interzis în lege să opreşti serviciul public. Dar asta se pare că nu e de ajuns pentru aceşti inconştienţi”, mai arată primarul.
”De astăzi nu vom mai avea internet în instituţie. De săptămâna trecută nu avem pază. Vom închide primăria şi voi informa fiecare cetăţean din sector despre cum este furat de coaliţia PSD PNL. Voi deschide un birou al registraturii în faţa sediului PSD din Kiseleff şi unul în faţa sediului PNL din Modrogan. Să-i vadă o ţară întreagă cât de disperaţi sunt cei care au furat industrial această primărie că nu mai pot fura liniştiţi în continuare”, spune Clotilde Armand.
 

Afla mai multe desprearmandprimariesector 1
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt