Ciucă l-a pus pe Ciolacu să promită la televizor că nu măreşte taxe. „Îmi plăcea mai mult domnul Ciucă când era mai natural”

Ciucă l-a pus pe Ciolacu să promită la televizor că nu măreşte taxe. „Îmi plăcea mai mult domnul Ciucă când era mai natural”

Premierul Marcel Ciolacu (lider PSD) s-a arătat deranjat de întrebările adresate de preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

Acesta din urmă l-a întrebat pe Ciolacu dacă „este de acord să menţină angajamentul asumat în coaliţie de a nu mări taxe şi impozite în 2024, de a nu modifica pilonul 2 al pensiilor şi de a-şi ţine cuvântul faţă de profesori pentru a le majora salariile aşa cum Guvernul s-a angajat în acest an, astfel încât în 2024 profesorii să ajungă la 50% din grilă nouă de salarizare”.
Marcel Ciolacu  s-a declarat surprins de întrebări, mai ales că toate deciziile se iau şi cu acordul miniştrilor PNL. El l-a ironizat pe Ciucă, sugerând că aceste întrebări „i-au fost puse în gură de consultanţi”.
„Îmi plăcea mai mult dl Ciucă când era mai natural, acum întrebările puse de consultanţi sunt o surpriză pentru mine mai ales prin vocea d-lui Ciucă, şi dacă mai şi ţinem cont că şi ministrul de Finanţe e de la PNL şi cel de la Educaţie e de la PNL. Deci mi se par nişte întrebări retorice”, a răspuns Ciolacu, la Digi 24.
Premierul a mai afirmat că nu trebuie sa ii răspundă la televizor lui Nicolae Ciucă. ”Noi am convenit deja împreună că nu mărim taxe, şi aşa va fi”, a spus Ciolacu. El a precizat că partenerii liberali din coaliţie sunt la curent cu toate deciziile convenite cu Comisia Europeană, privind jaloanele stabilite prin PNRR.

Afla mai multe despreciucaciolacutaxe
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt