Ciucă, întrebat pe cine ar vota între Firea şi Nicuşor Dan: Votul este secret. Aş stabili în cabina de vot

Ciucă, întrebat pe cine ar vota între Firea şi Nicuşor Dan: Votul este secret. Aş stabili în cabina de vot

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a refuzat să spună pe cine ar vota pentru Primăria Capitalei într-o competiţie în care ar participa doar Gabriela Firea şi Nicuşor Dan. De asemenea, liderul liberal a susţinut că PSD şi PNL nu au analizat încă varianta unui candidat comun pentru Primăria Generală.
Liderul PNL Nicolae Ciucă a fost întrebat, la Prima TV, pe cine ar vota pentru Bucureşti dacă ar avea de ales doar între Gabriela Firea şi Nicuşor Dan.
”Candidatul PNL”, a răspuns Ciucă. Întrebat dacă Sebastian Burduja va fi candidatul liberalilor, Ciucă a adăugat: ”Da”.
Întrebat din nou pe cine ar pune ştampila dacă ar avea de ales doar între Gabriela Firea şi Nicuşor Dan, fără o opţiune liberală, Nicole Ciucă a răspuns: ”Votul este secret”.
”Aţi vota pe cineva între Firea şi Nicuşor Dan sau v-aţi anula votul?”, a mai fost întrebat liderul PNL. ”Aş stabili în cabina de vot”, a conchis liderul PNL.
De asemenea, Nicolae Ciucă a mai fost întrebat dacă Sebastian Burduja nu va fi ”noul Cătălin Predoiu”, care, în 2016, din postura de candidat PNL, a rupt din voturile dreptei şi a ajutat-o pe Gabriela Firea să ajungă primar general în detrimentul lui Nicuşor Dan.
”Sebastian Burduja este un politician tânăr, un politician cu o educaţie profesională foarte bună, şi în România, şi în SUA. A demonstrat prin funcţiile pe care le-a deţinut că are abilităţile necesare să gestioneze şi să conducă instituţii de amploare. Bucureştiul în sine este cea mai de amploare localitate din ţara noastră, ca atare prin angajamentul personal, prin angajamentul echipei de la Bucureşti, Sebastian Burduja va trebui să-şi folosească toate aceste abilităţi astfel încât să meargă către bucureşteni cu un proiect de management al Bucureştiului şi să-i convingă. Bucureştiul are nevoie de un manager care să trebăluiască de dimineaţă până dimineaţă dacă e nevoie pentru a rezolva problemele”, a răspuns Ciucă.
Cât despre un candidat unic PSD-PNL pentru Bucureşti, liderul liberal a comentat: ”Nu am ajuns la o astfel de analiză. Analizăm şi vedem”. 

Afla mai multe despreciucaprimarievot
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt