Ciucă despre candidatura la prezidenţiale: Depinde de sondaje şi dacă partidul mi-o va cere

Ciucă despre candidatura la prezidenţiale: Depinde de sondaje şi dacă partidul mi-o va cere

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi, la Digi24, că este exclus un candidat comun PNL-PSD la alegerile prezidenţiale din 2024, adăugând că „în toate fazele electorale de anul viitor PNL va merge pe cont propriu”.

„Prin noi înşine înseamnă că strategia, planul de campanie şi direcţiile de acţiune ale PNL vizează toate fazele electorale din anul 2024. Vom merge pe cont propriu. Cum putem vorbi de noi înşine când ne gândim la o astfel de construcţie. Nu există acest plan sau această ipoteză la PNL acum, când vorbim”, a declarat Ciucă.
Şeful liberalilor a mai explicat că dacă partidul îl va mai vrea, va candida la alegerile prezidenţiale din 2024.
”Dacă va fi să primesc de la partid această sarcină şi dacă voi merita o voi face. Am spus să treacă timpul, să vedem cum ne vom profila şi cum vom fi încadraţi la vremea respectivă în sondaje şi în funcţie de aceasta se va lua o decizie, la nivel de partid”, a declarat Nicolae Ciucă, la Digi24.
Liderul PNL i-a mai răspuns şi lui Marcel Ciolacu, care luni seară a spus că „îi plăcea mai mult de Ciucă cel natural” şi a explicat că „a rămas acelaşi Nicolae Ciucă, la fel de natural”.
„A fost o întrebare absolut ajutătoare. Probabil că tonul pe care am pus întrebarea nu a fost unul care să fie interpretat de maniera în care a fost gândită întrebarea, dar am discutat cu Marcel Ciolacu şi a înţeles clar despre ce este vorba. Am rămas acelaşi Nicolae Ciucă, la fel de natural. A fost o chestiune de ton, nu de altceva”, a conchis Ciucă.
 

Afla mai multe despreciucaalegeriprezidenţiale
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt