Cîţu: Nu cred că astăzi îşi permite cineva din PSD să atace PNL

Cîţu: Nu cred că astăzi îşi permite cineva din PSD să atace PNL

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Florin Cîţu, a declarat joi că nu crede că îşi permite cineva din PSD să atace PNL, întrebat despre declaraţiile recente ale liderilor social-democraţi la adresa lui.

"Nu cred aşa ceva, pentru că aseară la coaliţie s-a spus foarte clar că nu se va mai ataca şi nu va mai fi niciun atac împotriva niciunui membru PNL din partea PSD. Deci, daţi-mi voie să iau sub formă de rezervă ceea ce spuneţi, pentru că eu nu cred că astăzi îşi permite cineva din PSD să atace PNL", a spus Cîţu, într-o conferinţă de presă la sediul PNL, despre declaraţiile ministrului de Finanţe, Adrian Câciu.

El a fost întrebat şi despre declaraţia preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, cel care a susţinut că în coaliţia de guvernare ar trebui depăşită "zona de declaraţii politice şi de fandoseli", pentru că românii aşteaptă de la aceasta "lucruri concrete şi serioase".

"Despre astfel de declaraţii trebuie să îl întrebaţi pe cel care le-a făcut şi ce vrea să spună. (...) PNL rămâne concentrat pe reforme mari, pe reforme care să împingă România în viitor, nu pe dispute foarte mici, pe teme mici, declaraţii belicoase în spaţiul public", a afirmat Florin Cîţu. 

Sursa: Agerpres

Afla mai multe despreataccîţupnlpsd
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt