Cîţu, despre atacurile din partid la adresa lui: "Când ataci membrii Guvernului, premierul, seamănă foarte mult cu ceea ce face PSD"

Cîţu, despre atacurile din partid la adresa lui: "Când ataci membrii Guvernului, premierul, seamănă foarte mult cu ceea ce face PSD"

Premierul Florin Cîţu a declarat vineri că atacurile la adresa sa şi a Guvernului venite din partea unor colegi de partid în cadrul campaniei interne de alegeri din PNL "seamănă foarte mult cu ceea ce face PSD" şi arată că "astfel de politicieni, poate, nu mai au un viitor în România".

"Sunt criticat că vin şi mă vizitează primarii noştri la Guvern. Care este problema? Da, foarte bine, să vină, am invitat şi primari de la PSD. Repet, vreau să dezvoltăm România. Vin oamenii la Guvern, văd care sunt proiectele, surse de finanţare şi împreună dezvoltăm aceste programe. Nu avem nimic de ascuns, facem acest lucru pentru români şi o facem transparent. Primarii liberali, din păcate, şi de aceea ei sunt mai mulţi decât cei din PSD care vin la Guvern, au fost uitaţi, au fost lăsaţi, administraţiile conduse de primari liberali au fost lăsate de izbelişte în ultimii ani, nu au primit niciun fel de finanţare. De aceea sunt foarte multe probleme acolo, de aceea oamenii caută soluţii şi împreună găsim aceste soluţii, pentru că le găsim pentru oameni", a declarat Florin Cîţu vineri, la conferinţa de alegeri interne din cadrul organizaţiei PNL Satu Mare.

Afla mai multe despreatacuricîţumembri de partid
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt