Ciolacu: România face parte din cea mai de succes alianţă din istoria omenirii - NATO

Ciolacu: România face parte din cea mai de succes alianţă din istoria omenirii - NATO

România face parte, de 17 ani, din cea mai de succes alianţă din istoria omenirii - Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord, ce asigură securitatea a peste un miliard de cetăţeni, a afirmat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, într-un mesaj transmis cu ocazia sărbătoririi Zilei NATO în România.

"Acest obiectiv naţional realizat în timpul guvernării Năstase a făcut ca astăzi România să fie un aliat important şi influent în cadrul NATO, reprezentând un pilon de bază al securităţii din regiunea Mării Negre şi a flancului Estic. Acest fapt este reflectat şi de faptul că funcţia numărul 2 în organizaţie - Secretarul General Adjunct - este reprezentată cu mândrie de un român, dl. Mircea Geoană", a arătat liderul PSD, în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

El a amintit că, că de la începutul pandemiei, NATO a acordat sprijin membrilor şi aliaţilor săi pentru ca această criză sanitară să nu devină una de securitate.

"De la începutul pandemiei, NATO a acordat sprijin membrilor şi aliaţilor săi prin transporturi şi donaţii de echipamente şi produse medicale esenţiale, dar şi prin contracararea campaniilor destinate dezinformării din partea actorilor statali şi non-statali externi, asigurându-se că această criză sanitară nu devine una de securitate. De Ziua NATO în România, îmi exprim susţinerea faţă de permanenta adaptare a organizaţiei şi membrilor săi la provocările cauzate de evoluţiile politice, economice şi tehnologice la nivel global", a mai spus Marcel Ciolacu.

Afla mai multe desprealiantaciolacumesajnato
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt