Cătălin Cîrstoiu: Indolenţa lui Nicuşor Dan a condamnat la degradare marile parcuri ale Capitalei

Cătălin Cîrstoiu: Indolenţa lui Nicuşor Dan a condamnat la degradare marile parcuri ale Capitalei
foto: Facebook

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria Bucureşti, Cătălin Cîrstoiu, a vizitat, miercuri, un parc nou construit în Sectorul 6, alături de primarul de sector Ciprian Ciucu. Cîrstoiu s-a referit la ”indolenţa lui Nicuşor Dan” care a condamnat la degradare marile parcuri ale Capitalei.
”Am fost azi cu primarul Ciprian Ciucu să văd cum a ridicat un parc nou şi modern într-un oraş în care indolenţa lui Nicuşor Dan a condamnat la degradare marile parcuri ale Capitalei! Parcul Liniei a crescut din mizeria care sufoca de mulţi ani această zonă şi este un exemplu că în Bucureşti chiar se poate!  Şi asta fiindcă Sectorul 6 are un primar cu viziune şi gândire sănătoasă. Spre deosebire de Nicuşor Dan, primarul Ciucu nu s-a închis în birou, nu s-a blocat în proiecte fantasmagorice şi nici n-a dat din umeri neputincios. S-a pus pe treabă şi a făcut proiecte noi, care acum se văd în teren”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei.
Acesta s-a referit la lipsa de investiţii în parsuri ăn mandatul lui Nicuşor Dan: ”În schimb, la Primăria Capitalei, după patru ani de mandat, avem ZERO parcuri noi, iar cele emblematice sunt într-o stare deplorabilă”.
”Abia aştept să construiesc alături de Ciprian Ciucu şi echipa PSD-PNL la Primăria Generală şi la primăriile de sector proiecte care să transforme cu adevărat Bucureştiul într-o metropolă de nivel european”, a mai scris Cîrstoiu.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt